Konu: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 18th 2008, 17:29
Arkadaşlar Bu sitede Olmamizin nedeni genelde hepimizin motorsiklete olan Aşki,sevgisi,Düşkünlüğü,Tutukusu diye dişünüyorum.Motorlarimiza Binmeden Önce bunlari yapmanizi tavsiye ederim arkadaşlar.Peki Bunlari Yapiyormuyuz.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 21st 2008, 04:02
bunları yapmadan binersek ne oluyormuş?kendimi düşündüm bir an.motor petrolde.ben motorun yanında bu haraketleri yapıyorum.biri soruyor.valla motora binecemde....
gezgin_33 yeni üye
Konu: Geri: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 21st 2008, 22:17
Aslına bakarsanız benim durumum da maestro ile aynı. İş dönüşü varmışım morun yanında petrolde bu hareketler. yapamıyoruz tabi. Aslında Bu hareketleri sabah sabah motor ile uzun yola gideceksek mutlaka yapmalıyız......
Guwercin yeni üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 41 Nerden : mersinin taa içinden Personalized field :
Konu: Geri: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 24th 2008, 17:58
hayırdır yaa maçamı çıkıyoruz.. ben motoru ısıtıyrum sadece o yetiyor yalnız 12. hareket ban abiraz tehlikeli geldi
kaan üye
Konu: Geri: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 24th 2008, 18:36
şaka bir yana aslında germe hareketleri çok gerekli. bi düşünelim. sabah kalktık bi yere gidicez. motosiklete atladık ilk ışıklara vardık ve durmak üzereyken, ani bi kramp... ve aynı vakayı bide sesli dinleyelim... kramp,çaattt,şangırrrr nadir bi durumda olsa sanırım olma olasılığı var... bence... ama bende yapmıyorum
STINGER üye
Konu: Geri: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 26th 2008, 04:01
valla yapılması iyi hareketlerde murat abinin dediği gibi önümüzde duran adam bize nasıl bakar acaba )) bir örnek vereyim mesala bluetooth kulaklık takarak bir çarşıda dolaşmanızı tavsiye esem ve birde konuşarak yürüyün )))
Misafir Misafir
Konu: Geri: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 26th 2008, 04:13
allahta sen güldürsün hamit
STINGER üye
Konu: Geri: Motorsiklete Binmeden Önce Bunlari Yapiyormuyuz? Mayıs 26th 2008, 08:25