mustafa
| Konu: MOTORCU MANİLERİ Very Happy Mayıs 18th 2008, 16:15 | |
| MOTORCU MANİLERİ Frene asıldım kaydı Motorumun tekeri Tecrübem olmasaydı Öpecektim yerleri Motorumun zinciri Kayıştandır kayıştan Ha bu dört tekerliler Bıkmadılar yarıştan Virajı döner iken Köpek çıktı karşıma Akıllı hayvan imiş Kaçtı kendi başına Yokuştan iner iken Boşa attım vitesi Firenlerim tutmadı Alttan aldım nefesi Motorumu sürerken Viraja dalmak hoştur Aşk hasreti çekerken Arkada selem boştur Arkama dul atlarsa Gücüm var pişirmeye Lakin lastik patlarsa Pompam yok şişirmeye Bindim demir atıma Hem sürüp hem gezerim Düşme benim yoluma Hem vurup hem ezerim Motoruma binerken Kelle koltuk sürerken Baktım ki yıllar geçmiş Yaşlanmışım çok erken Motorum tek silindir Binip sürmek ilimdir Korumalar ful ise Yerler halı kilimdir Motorumun tekeri Kauçuklu lastikten Zinciri bol yağladım Kurtulamam pislikten Yıkadım motorumu Temizledim yağladım Hırsız çalmasın diye Zincirledim bağladım İşim gücüm kalmadı Dedim biraz gezeyim Motorum çalışmadı Şimdi ben ne edeyim Acayip millet olduk Kışın dondurma yiyen Sapık mıdır acaba Motoruna kız diyen Otoyolda gazlarken Yuttum rüzgarı yeli Gaz teli atar derken Koptu debriyaj teli Karbüratör kirlidir Egzost öksürür ise Bil ki motor dillidir Götür diyor servise Gezilecek şehir çok Bu Ardahan yoludur Cebimde metelik yok Ama depom doludur Yakıtı müflis etti Motorla dolaşanı Keşke icat etseler Sidikle çalışanı(SORRY | |
|
kaan üye
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 41 Nerden : mersin Personalized field : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: MOTORCU MANİLERİ Very Happy Mayıs 19th 2008, 15:29 | |
| hepside çok güzel teşekkürler... | |
|
gezgin murat yeni üye
Mesaj Sayısı : 11 Nerden : mersin Personalized field : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: MOTORCU MANİLERİ Very Happy Mayıs 19th 2008, 23:31 | |
| | |
|
ufuk06celik üye
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 36 Nerden : MERSİN Personalized field : Kayıt tarihi : 09/05/08
| |
iskorpitixcihan üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : nereye Personalized field : Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: MOTORCU MANİLERİ Very Happy Ocak 27th 2009, 19:53 | |
| Yakıtı müflis etti
Motorla dolaşanı
Keşke icat etseler
Sidikle çalışanı(SORRY
bu süpermiş ya (tabi diğerleride öyle) | |
|