İnanıLmaZ GüzeL Vista Teması. (xp için) Vista İnspirat 2.1
2 posters
Yazar
Konu: İnanıLmaZ GüzeL Vista Teması. (xp için) Vista İnspirat 2.1 Ocak 5th 2009, 19:12
pc'nizin işlemcisi xp ve uzun zamandır aynı şekilde kullanıyorsunuz 1 az değişiklik yaparak güzel ve heyecanlı yapmaya ne dersiniz buyrun xp+vista görünüm
Kurulumu çok basit, hiçbir değişiklik yapmıyorsunuz, Kurarken Sadece ClassicMode Olmasına Dİkkt edin diğer modlar güzel değil Kurduktan sonra pcyi resetlemeden Vista İnspirat 2 Config ayarlarını açıyorsunuz. ve refresh icon diyorsnuz sonra pcyi resetliyorsunuz..
Tekrar Config ayarlarını açıyorsunuz. ve bunları off yapıyorsunuz
ArkadaşLar Anlatım Bu Kadar, Bunlarda Yaptığı Değişiklikler
Konu: Geri: İnanıLmaZ GüzeL Vista Teması. (xp için) Vista İnspirat 2.1 Ocak 24th 2009, 01:07
arkadaşlar bunlara hiç gerek yok buyrun linki veriyorum http://rapidshare.com/files/188266501/pack-vista-inspirat-2-1.0.exe.html alın setup dosyasını kurun kendini restlemesini bekleyin ve vista temanız hazır mustafa abi k.bakma biraz saçma oldu ama ben mesela bunları yapmayı göze alamadım sakat iş..
En son iskorpitixcihan tarafından Ocak 25th 2009, 16:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mustafa
Konu: Geri: İnanıLmaZ GüzeL Vista Teması. (xp için) Vista İnspirat 2.1 Ocak 24th 2009, 03:50
teşekkürler cihan
İnanıLmaZ GüzeL Vista Teması. (xp için) Vista İnspirat 2.1